GDPR Protectia datelor cu caracter personal – anastoica.ro

SC Textile Care Expert SRL, identificata prin numar de inregistare in Registrul Comertului, CUI RO37832993, are obligatia, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului anastoica.ro.

Ce date cu caracter personal colectam

 • nume
 • prenume
 • e-mail
 • nr. telefon
 • compania pe care o reprezinta
 • localitate

Cum colectam datele cu caracter personal

Colectam datele personale prin completarea de catre utilizatori a formualrelor de abonare sau a formularelor de participare la evenimente (webinarii, seminarii, consultanta, conferinte) prezente pe paginile site-ului anastoica.ro. Formularele de abonare sunt prevazute cu bifa de acceptare a termenilor si conditiilor inainte de abonare, iar abonarea nu se va realiza daca utilizatorul nu accepta termenii si conditiile.

Pe ce perioada colectam datele cu caracter personal

Datele abonatilor sunt mentinute in sistemele de administrare a listei de abonati si clienti, pana cand abonatul se dezaboneaza din lista, direct prin modalitatile puse la dispozitie de sistem (link in e-mail-urile pe care le primeste de la noi), sau pana cand solicita in scris prin e-mail stergerea/modificarea datelor, la adresa noastra de contact electronic contact@anastoica.ro, solicitarea urmand a fi procesata in termen de 72 de ore de la primirea ei.

In ce scop colectam datele cu caracter personal

 • pentru transmiterea catre abonati/utilizatori de informatii despre evenimente, training-uri, webinarii gratuite sau contra cost din domeniul curatatoriilor – spalatoriilor textile profesionale  (video-uri, articole, cursuri online)
 • pentru informarea abonatilor si utilizatorilor in legatura cu aspecte de natura logistica (in cazul evenimentelor – locatia evenimentului, ora inceperii, mesaje de tip reminder)
 • pentru transmiterea catre abonati de informatii despre oferte de produse si servicii din industria curatatoriilor – spalatoriilor textile profesionale (cursuri online, workshop-uri, carti)
 • ocazional, exista posibilitatea sa trimitem informatii despre traininguri dinafara zonei de curatatorii profesionale, dar care credem ca pot fi folositoare unui anumit segment antreprenori sau persoane care activeaza sau vor sa activeze in industrie. (ex. Training-uri de Management sau Administrarea Afacerilor)
 • exista posibilitatea sa folosim imaginea persoanelor care participa la un eveniment organizat de noi, prin realizarea de fotografii si/sau filmari (in forma initiala sau intr-o forma adaptata, modificata, trasformata, ori completata a materialului filmat/fotografiat), pe orice canale media in scopul mediatizarii evenimentului.

Cine are acces la datele dvs.

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

 1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
 2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
 3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 4. Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 5. Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;
 6. Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 7. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
 8. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, CNP;
 9. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, CNP;

Dreptul de a corecta datele și dreptul de a obiecta

Dacă considera că datele cu caracter personal sunt incorecte, incomplete sau inexacte, orice utilizator are dreptul de a le corecta sau completa. De asemenea, orice utilizator poate obiecta în orice moment față de prelucrarea datelor personale.

Abonatii se pot dezabona din lista in mod direct, prin modalitatile puse la dispozitie de sistem (link in e-mail-urile pe care le primeste de la noi), sau printr-o solicitare in scris prin e-mail la adresa noastra de contact electronic contact@anastoica.ro, solicitarea urmand a fi procesata in termen de 72 de ore de la primirea ei.

Drag View

GRATUIT

Discovery Call

Stabilește un apel gratuit de 30 minute, să discutăm despre nevoile tale și cum poți beneficia de aceste training-uri!