No products in the cart.

Ana Stoica

Despre Mine

Bun găsit!

Sunt Ana Maria Stoica,
Strateg de business & formator în industria curățătoriilor textile

Misiunea mea: de a crea un ecosistem în care designerii să producă mai bine, consumatorii să poarte mai bine, curățătoriile să îngrijească mai bine.

Filosofia mea: curățătoriile viitorului se (re)construiesc acum. Și integrează etica muncii, respectul pentru calitate, grija pentru produse textile și preocuparea pentru mediu.

+14 ani experiență în curățătorii textile, procese de curățare și optimizarea fluxului tehnologic

Pe jumătate, pasiunea pentru îngrijirea textilelor e scrisă în ADN-ul meu, pe jumătate, decurge din plăcerea de a dezvolta procese de lucru și business-uri sustenabile. În familia mea, sunt a doua generație de antreprenori care operează cu succes în industria curățătoriilor și spălătoriilor textile.

Am adunat o experiență de peste 14 ani. În primii ani, m-am format ca profesionist. În următorii, am construit un business.

Repere formative

 1. 2009 - 2017

  Formare Practică

  8 ani de formare practică, pe toate nivelurile (producție și management), în cadrul unui lanț de curățătorii textile din București.
 2. 2015

  Primii pași

  Crearea și susținerea primelor seminarii și evenimente dedicate industriei de curățătorie spălătorie axate pe procese “wet cleaning”.
 3. 2017 - 2020

  Primele Servicii

  Lansarea serviciilor de formare profesională în industria de curățare a textilelor. Workshop-uri dedicate antreprenorilor și angajaților pentru optimizarea proceselor și fluxului tehnologic.
 4. 2020

  Training

  Deschiderea centrului de training specializat în formare continuă. Un showroom dotat cu întreaga linie tehnologică specifică curățătoriilor, unde învățarea proceselor, fluxului tehnologic și managementului să fie predominant practică.
 5. 2020 - 2021

  Adaptare

  Din cauza restricțiilor specifice, în faza inițială a pandemiei COVID-19, centrul de training a devenit Softwash, o spălătorie ecologică premium cu tehnologie wet cleaning.
 6. 2022

  Initiativa

  Înființarea asociației curățătoriilor-spălătoriilor textile din România ce continuă să crească lună de lună.
 7. 2022 - Prezent

  Dezvoltare

  Reorientarea către servicii de training și crearea de concepte pentru curățătorii textile. De atunci, ajut antreprenorii să își deschidă și dezvolte propria afacere în această industrie. Și activez în asociații profesionale specifice unde dau voce activității din România și din afară.

Cine este Ana, profesionistul

Expertiză în procese de curățare, viziune de business

Îmi plac ordinea și organizarea, sistemele, mecanismele și procesele tehnice. Îmi place să lucrez cu strategii și cu oameni.

Am învățat despre materiale, fluxuri operaționale optime și împlinirea așteptărilor clienților experimentând direct în cadrul curățătoriilor textile. Am gestionat procese de lucru și situații problematice în locații multiple și cu personal divers.

Anii de formare teoretică și practică îmi oferă o perspectivă amplă asupra provocărilor cu care se confruntă antreprenorii și îmi permit să am o viziune autentică asupra a ce înseamnă un business de succes în acest domeniu.

Cred în învățarea continuă și îmi place să asist oamenii în procesul de învățare.

În ce cred

Valori profesionale

Ai grijă de ce ai deja

Inovare

Sunt în contact permanent cu noile procese, tehnologii și trenduri din industria curățătoriilor textile, cunoștințe pe care le folosesc în sesiunile de training. Pentru că îmi doresc să ofer antreprenorilor cu care lucrez puterea inovației continue.

Autenticitate

Implementarea unor bune practici pentru fiecare curățătorie, adaptate specificului și obiectelor ei. Fiecare proiect este custom made. Scopul meu este să înțelegi industria și să descoperi care sunt acele aspecte ale business-ului care te diferențiază și evidențiază.

Transformare

În cadrul proiectelor și a sesiunilor de consultanță, abordăm subiecte care sunt importante pentru tine și îți ofer cât mai multe variante, pentru a face cea mai potrivită alegere. Ne focusam pe claritate și schimbare. Analizăm unde ești acum și unde îți dorești să ajungi.

Expertiză

Cred în profesionalism, în a face lucrurile corect și riguros. Pentru asta pun în practică întregul set de abilități și cunoștințe acumulate de-a lungul a peste 14 ani de activitate în domeniul curățătoriilor textile.

Sustenabilitate

De la tehnologii la procese, viziunea mea are la bază strategii 100% green. Incorporez obiectivele internaționale de sustenabilitate, iar fiecare proiect este focusat pe implementarea celor mai bune practici din industrie. Lucrez exclusiv cu antreprenori orientați către sustenabilitate și economie circulară.

Comunitate

Cred în apartenență și în importanța suportului colectiv. Scopul meu este sa creez o comunitate a antreprenorilor din industria curățătoriilor textile, în care competiția este cu noi înșine, în care se face schimb de idei, sfaturi și inspirație.

Membru

Asociația internațională CINET

Membru Fondator

Asociația Curățătoriilor și Spălătoriilor din România

Membru in Juriu

CINET - Best Practice Awards 2022

Cine este Ana, omul

Îmi plac poveștile oamenilor și să-i ascult

Sunt un om simplu. Și matinal.

Iubesc natura și călătoriile. Mă reîncarc mergând cu bicicleta, citind, practicând yoga. Merg consecvent la concerte și la teatru. Îmi plac poveștile oamenilor, am răbdarea și curiozitatea să-i ascult.

Sunt un om simplu. Și un căutător de experiențe.

Drag View

GRATUIT

Discovery Call

Stabilește un apel gratuit de 30 minute, să discutăm despre nevoile tale și cum poți beneficia de aceste training-uri!