DeChriss Luxury Cleaning

DeChriss Luxury Cleaning

Client:
Locatie
SUCEAVA
Proces de Curatare:
Data:
Share:

Dezvoltarea unei curățătorii de lux de la zero
DeChriss Luxury Cleaning este un proiect dezvoltat de la zero pe parcursul a 6 luni, în centrul orașului Suceava, prin care ne-am propus să ridicăm standardele de calitate în ceea ce privește serviciile de curățătorie, alegând nișa de lux.

Pe Cristina, sufletul din spatele acestui proiect, am întâlnit-o înainte cu un an de lansarea curățătoriei sale, când a venit în București pentru un pachet de training de 1 lună dedicat întregului proces de producție. Asta i-a oferit o perspectivă amplă asupra industriei și mi-a permis mie să înțeleg exact ce are nevoie și cum își dorește să arate proiectul ei.

Împreună cu Cristina am lucrat apoi la toate etapele de strategie și implementare specifice proiectului (RE)Start Project. Am dezvoltat un concept în care accentul s-a pus pe tehnologie ultra performantă și proceduri de lucru sustenabile, de la modalitățile de predetașare a petelor la călcarea și ambalarea produselor.

Linia de producție a vizat echipamente de ultimă generație specifice procesului wet cleaning, care reușesc să ofere posibilitatea de a curăța orice fel de produs, cu grijă și în siguranță. Am folosit sisteme dedicate industriei pentru a optimiza costul de producție și am implementat proceduri de verificare a calității pentru a oferi servicii premium la un cost optim pentru business.

Una dintre cele mai importante etape în desfășurarea proiectului a constat în recrutarea și trainingul personalului. Astfel, ne-am orientat către selecția și pregătirea celor mai potriviți oameni, care înțeleg ce înseamnă calitatea și sunt dispuși să învețe deopotrivă să lucreze pe utilaje noi și performante și să-și îmbunătățească abilitățile existente.

Locația dispune de un Conveyor (?) care permite fluidizarea procesului de predare a produselor și oferă un aer nou și modern.

DeChriss Luxury Cleaning este o curățătorie care și-a pus amprenta vizual și care dispune de un spațiu generos în zona de recepție, dar și în cea de producție. În zona de recepție, am amenajat inclusiv un spațiu confortabil pentru clienți, pentru a le oferi o experiență cât mai plăcută.

Drag View

GRATUIT

Discovery Call

Stabilește un apel gratuit de 30 minute, să discutăm despre nevoile tale și cum poți beneficia de aceste training-uri!