Mura Laundry

Mura Laudry

Crearea Mura Laudry, prima curățătorie premium din Pitești, recunoscută internațional.

Mura Laundry este un proiect dezvoltat împreună cu antreprenorul piteștean Andrei Mușat. De la bun început, ne-am propus să creăm un nou trend în Pitești, oferind experiența unei curățătorii premium prin practici sustenabile și calitatea serviciilor finale.

Proiectul a fost construit de la zero în mai puțin de 6 luni și a implicat deschiderea a două locații simultan. Mura Laudry este, de asemenea, prima curățătorie din Pitești care a dezvoltat și lansat serviciul de ridicare și predare de și la domiciliu a comenzilor pentru curățare și igienizare.

În construirea strategiei, ne-am dorit să combinăm nevoile consumatorului de astăzi cu servicii complementare și cu o prezență online activă. Am dezvoltat o paletă de servicii extinsă, ce cuprinde printre altele curățarea produselor obișnuite, rochii de mireasă, articole sportive și chiar încălțăminte.

Întregul flux operațional de la achiziționarea și amplasarea utilajelor în locație la necesarul de produse, detergenți și accesorii au fost atent selectate, într-un regim custom, pentru a se adapta la spațiul și nivelul premium de servicii dorit.

Proiectul a demarat cu o echipă formată din cinci angajați, pe care i-am instruit și format timp de mai multe săptămâni pentru a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare de a oferi servicii premium complete, de la preluarea comenzilor la prelucrarea și predarea acestora.

Mura Landry reprezintă un model de curățătorie de succes 100% green, ce a integrat practicile de sustenabilitate la toate nivelurile de business, și care prelucrează hainele prin procesul wet cleaning. Proiectul a fost inclusiv nominalizat la CINET Best Practice Awards 2022, CINET fiind cea mai relevantă organizație internațională dedicată îngrijirii profesionale a textilelor.

Drag View

GRATUIT

Discovery Call

Stabilește un apel gratuit de 30 minute, să discutăm despre nevoile tale și cum poți beneficia de aceste training-uri!